Familiehelg for veteraner - Horten natursenter

NVIO avd. Vestfold inviterer til fjordårets suksess! Familiehelg for Veteraner fredag den 2. tom søndag den 4. oktober 2020.

Intensjon: Et sosialt tilbud til alle veteraner med familier enten dere er medlemmer eller ikke.
Sted: Horten natursenter og informasjon om selve stedet finner du her: www.natursenter.no

Covid-19: Vi tar selvfølgelig alle forholdsregler for å forhindre smitte, og samarbeider med kommuneoverlege i Horten Kommune for at arrangementet skal bli gjennomført under de til enhver tid gjeldende regler og anbefalinger.

Tid: Tidligste innsjekk fredag 02.10 fra klokken 17, seneste utsjekk søndag 04.20 innen kl 14. Dere er velkomne til å delta hele helgen, eller kun lørdag. De fleste fellesaktivitetene vil foregå på lørdagen.

Overnatting/sanitær: Stedet tilbyr ikke overnatting innendørs, men det er god plass for medbragte telt og tilsvarende. Vi har også et 16-manns telt som vi disponerer. Vi disponerer tre toaletter samt et HC toalett m/dusj.

Forpleining: Bålplasser, griller og drikkevann finnes på stedet.
Fredag kveld: Det legges ikke opp til bespisning på fredag, men vi vil tilrettelegge for at både bålplasser og griller er tilgjengelige for de som medbringer egen mat. Ved og grillkull finnes på stedet.
Lørdag: Veteran møter Veteran vil stille opp å grille til lunsj/middag. Frokost for de som overnatter må besørges av den enkelte.
Søndag: Frokost/lunsj besørges av den/de enkelte som overnatter.

Elektrisitet: Et par stikkontakter vil være tilgjengelige.
Aktiviteter: Vi legger opp til at alle kan benytte fasilitetene som tilbys med muligheter for å tenne opp i grillkoia, fisking i vannet, lån av kano og robåt, natursti, luftgeværskyting, pil og bue, bålkos mm. Det er også gode muligheter for turgåing langs skogsveier og stier. Ta gjerne med eget fiskeutstyr for ferskvann.

Vi håper at så mange som mulig kommer, og på grunn av bespisningen på lørdag ønsker vi en påmelding med antall innen fredag 25. september. Det er også mulighet for å komme innom en tur og slå av en prat uten å være påmeldt.

Påmelding og eventuelle spørsmål rettes til:
Jon Kenneth Hytten
E-post: jo-hytte@online.no
Telefon: 901 54 855

Detaljer

Dato fredag 02. oktober 2020 - 17:00
søndag 04. oktober 2020 - 14:00
Arrangør NVIO - Vestfold
Kalender Lokalforeningskalender

Sted

Navn Horten natursenter
Adresse
Knudsrødveien 81
3189 HORTEN
Stedsbeskrivelse Horten natursenter holder til nord langs Borrevannet med adresse Knudsrødveien 81, Horten. Se også kart under! Kjører du sykkel, moped/motorsykkel eller bil kan du parkere på toppen av bakken før bommen.