band

VETERAN

Samhold - Erfaring - Styrke
Vinnere av Veteranprisen 2020

Vinnere av Veteranprisen 2020

Kompetansemiljøet for veteraner på NAV Elverum ble vinnere av årets Veteranpris 2020. -De har årelang kompetanse på veteraner og de har stilt opp i flere år, i ekstra-ordinære situasjoner og til alle døgnets tider, så dette var gledelig og vi gratulerer kompetansemiljøet på NAV Elverum med Veteranprisen 2020, sier NVIOs generalsekretær Thor Lysenstøen.

Les mer
With thanks for all your effort and sacrifice

With thanks for all your effort and sacrifice

- Vi er glade for å overrekke denne gavesjekken til NVIO på vegne av Sikorsky. Dere vet hvor mye Sikorsky setter pris på veteraner og deres innsats. Selv i et spesielt år som dette, ønsket det amerikanske hovedkontoret å fortsette med bidrag til NVIO lokalt og sentralt, forteller Arne Martin Gilberg, direktør i Aircontact Group .

Les mer
Mortens liv i Midtøsten - del 1

Mortens liv i Midtøsten - del 1

Morten Angvik-Kristiansen kjenner de fleste som leder i NVIO Trøndelag, men han er i disse dager observatør i Midtøsten. Han har skrevet reisebrev til oss og forteller om krevende tider, både i UNTSO og ikke minst på grunn av Covid-19. Her kommer første del.

Les mer
NVIOs nyhetsbrev oktober 2020

NVIOs nyhetsbrev oktober 2020

Nå kan du lese vårt siste nyhetsbrev og bli oppdatert på hvem som er ny i sekretariatet, om hva som skjer med Kameratstøtte, ny medlemsfordel, veteranforslaget på Stortinget og litt til. Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig fin høst!

Les mer
Flertall for veteranforslag

Flertall for veteranforslag

Dette er en viktig seier for våre veteraner og for dem som søker erstatning som følge av sin tjeneste for Norge. Et stort flertall på Stortinget ga flertall til Bjørnar Moxnes sitt forslag i går. Dermed blir det ingen grense for når veteraner kan søke erstatning etter skade fra internasjonale operasjoner. Dette bidrar til å gi alle veteraner de samme rettighetene uavhengig av alder og tidspunkt for misjonene ute.

Les mer