Som medlem i NVIO kan du benytte deg av vårt samarbeid med OPRA. 
Operativ Rabatt er et lukket fordelsprogram for personell og vernepliktige i Forsvaret, nødetater, frivillige redningstjenester og veteraner.

Du kan lese mer og få tilgang her.

 

NVIOs øvrige samarbeidspartnere:

Bli medlem

Ambera

Ambera skal skape Europas første Active Adult Community for aktive voksne. Lev livet i Spania, og vær blant de første til å bli med i vår sosiale og aktive livsstil! Amberas boliger er for alle som ønsker å bo i utlandet over en lengre periode i året. Amberas eiendommer er nøye utformet med kvalitetsmaterialer og elementer som gjør at du vil trives i ditt nye hjem. Ambera har utviklet en donasjonsordning hvor NVIO som samarbeidspartner kan velge mellom å styrke egen organisasjon eller donere til et godt formål. 

Midt-Troms Karrieresenter

Midt-Troms karrieresenter er et offentlig karrieresenter som gir gratis karriereveiledning knyttet til utdanning og arbeid. Alle over 19 år i Midt- og Sør-Troms – samt soldater, ansatte, medflyttere og veteraner knyttet til Forsvaret i Troms- og Finnmark fylkeskommune kan benytte våre tilbud. Alle sivile og militære som har deltatt i internasjonale operasjoner og som har behov for det, – kan få tilbud om profesjonell karriereveiledning hos senteret – uavhengig om de stadig er tjenestegjørende eller har avsluttet sin tjeneste i Forsvaret.
Bli medlem
Bli medlem

Nestor Norge

Personell med bakgrunn fra Forsvaret har verdifull kompetanse og erfaring. Etter sin aktive tjeneste kan de komme til svært god nytte for virksomheter i privat og offentlig sektor. Nestor Norge er en brobygger mellom denne svært kompetente yrkesgruppen, og organisasjoner som søker ekspertise eller erfarent lederskap.

Yoga Strong

Yoga Strong har med 15 års erfaring fra det amerikanske forsvaret innen stressmestring utviklet et konsept for veteraner in Norge kalt KTS - Kroppskontroll, Taktisk Pusting og Stressmestring.  Medlemmer av NVIO får en 10% rabatt på både privat- og gruppetimer, og det er mulighet for å arrangere egne veteransamlinger som fokuserer KTS: Kroppskontroll, Taktisk Pusting, Stressmestring.
Bli medlem
Bli medlem

Codex

Codex har formalisert et samarbeid med NVIO, hvor de kan tilby NVIOs medlemmer bistand i erstatningssaker mot Statens pensjonskasse (SPK) ved behov. NVIOs medlemmer vil være en prioritert kunde som sikres juridisk kompetanse på personskadefeltet med hurtig responstid, inkludert to advokater som kontaktpersoner slik at én alltid er tilgjengelig.

Neste Steg Norge

Neste Steg Norge er en forening som skal synliggjøre kompetansen til veteraner slik at denne kan utnyttes i næringslivet eller organisasjoner når den aktive karrieren går mot slutten. I sommer kommer Ingvid til å kunne hjelpe dere som er i tvil om jobb, bytte jobb eller starte noe annet. Hun er Neste Stegs nye partner og rekrutteringsansvarlig og nå vil de 10 første som tar kontakt før sommeren få hjelp av henne. Tror du dette kan være noe, så sjekk linken og skjema HER.

Bli medlem
Bli medlem

Det frivillige Skyttervesen

Årlig gjennomfører 80 000 jegere storviltprøven hos de lokale skytterlagene. Praktiske skyteferdigheter øves gjennom et variert trenings- og konkurransetilbud. Desentraliserte anlegg og gode instruktører sørger for samfunnets mål om god våpenkultur i Norge.

Norway Ruck

NVIO tilbyr kurs og turkurs innen Adventure, Bushcraft og Bushcraft Gourmet gjennom denne avtalen. Ved større turer eller aktiviteter vil prisene være redusert for NVIOs medlemmer.
Bli medlem
Bli medlem

Konvoybyen

Konvoibyen (Skagerak Boligstiftelse) i Risør ble bygget i 1968 for å gi krigsseilere et trygt og verdig boligtilbud. Nå er også boligstiftelsen åpen for veteraner fra internasjonale operasjoner.