Løp North Sea Race og støtt NVIO

Løp North Sea Race og støtt NVIO

Publisert av Siri Jørgensen den 10.09.20. Oppdatert 16.09.20.

Påmeldingen er gratis, du løper 5 km, får medaljen i posten OG du kan vinne en helikoptertur!

Alt dette samtidig som du støtter NVIO! 

 

Fysisk eller virtuell registrering innen 18.september! 🏃‍♀️FYSISK LØP: Mulighet for fysisk registrering og løp for deltagere hos NVIO avd. Rogaland på Veteranhuset søndag 20. og 27. september mellom kl 13-17. Dette gjøres ved personlig oppmøte, og vi vil være en rund løype på 5 km med start og mål v/Veteranhuset. 🏃‍♀️VIRTUELT LØP: Til de som ikke har muligheten til å møte på Veteranhuset, send mail på registrering@rogaland.nvio.no Mailen må inneholde navn, alder, adresse og tlf.nr slik at du er med i trekningen i en helikoptertur, en Sikorsky S-92 operert av Bristow Norway, hvor turen blir sponset av Aircontact Group. 🙌 Sikorsky og Aircontact Group har innvilget NVIO avd. Rogaland denne muligheten til å registrere medlemmer, veteraner, familie og andre interesserte deltagere og vi håper mange melder seg på! Aircontact Group vil donere kr 200 per løper til NVIO.


Sikorsky og Aircontact Group inviterer til North Sea Race hvor du kan  løpe 5 km virtuelt uansett hvor du er i landet, innen en uke fra 20.september. Påmeldingsfristen er 15.september og NVIO mottar støtte på 200kr per deltager.

 


Noen husker kanskje løpet i fjor og den gode stemningen, i år kan alle løpe uansett hvor de er. Det er klart for det tredje «Sikorsky North Sea Run 2020» som er et uformelt familieløp, men du kan også følge egen utvikling og posisjon mot andre løpere som har løpt tidligere ved å bruke JustMove* (må lastes ned). 


Kort oppsummert kan du altså melde deg på gratis, løpe 5 km hvor du vil, få medaljen i posten, muligheter for å vinne helikoptertur og NVIO mottar støtte på 200kr per deltager. En Sikorsky S-92 operert av Bristow Norway står klar til å ta 12 glade vinnere med på sightseeing over nydelige Rogaland på en dato som avtales med vinnere. Hvem:                     Alle som vil, store og små.

Hvor:                       Hvor du selv ønsker.

Når:                         Innen søndag 20. september – søndag 27. september 2020

Klasser:                  Under 12 år (ikke rangert), 

                                 Jente/gutt 12-16 år, 

                                 Kvinner, 

                                 Menn


Premie:                Medalje til alle, krystallblokker til klassevinnere. 


I tillegg, trekkes det altså ut 12 heldige blant alle deltagere som får være med på en helikoptertur, sponset av Aircontact Group.  


Husk påmelding innen 15. september via denne linken.


Arrangementet på Facebook og mer informasjon finner du her: https://www.facebook.com/events/598636317493924/ 


*For mer informasjon om JustMove trykk her.