NorthSea Run 2021 - ny påmeldingsfrist: 10. sept

NorthSea Run 2021 - ny påmeldingsfrist: 10. sept

Publisert av Siri Jørgensen den 24.08.21. Oppdatert 01.09.21.

Sikorsky og Aircontact Group inviterer veteraner og alle andre med familie som har lyst og anledning til det fjerde «Sikorsky North Sea Run», et uformelt familieløp søndag 19. september klokken 15:30. Løpet er 5 kilometer langt hvor start og mål er ved Helicenter i Flyplassvegen 180 på Sola.

 

Hvem:                  Alle som vil, store og små.

Hvor:                    Helicenter Norway, Sola, Flyplassvegen 180

Når:                      Søndag 19. september 2021. Oppmøte 15:30, Løpstart 16:30

Klasser:                under 12 år, jente/gutt 12-16 år, kvinner, menn

Premie:                Medalje til alle, pokaler til klassevinnere.

 

I tillegg, det trekkes også 19 heldige blant alle deltagerne som får være med på en helikoptertur, sponset av Aircontact Group. 

En Sikorsky S-92 operert av CHC Helikopter Service står klar til å ta 19 glade vinnere med på sightseeing over nydelige Rogaland 

når løpet er slutt.

 

Påmelding gjøres via denne linken innen 1. september

https://signup.eqtiming.com/?Event=Aircontact 

(vennligst se bort fra standard fakturainformasjon fra bookingsystemet  – dette arrangementet innebærer ingen kostnader for deltagerne)

 

Vi setter også pris på om du kan indikere om du skal delta på vårt arrangements Facebook side: https://fb.me/e/2mF9sl40H              

 

Det vil bli servert gratis pizza fra Dolly Dimple’s og drikke til alle. Nytt av året er at registrering og mottagelse etter løpet er innendørs i vår hangar. Det vil derfor være maksimalt 250 deltagere så for å sikre deg en plass bør du registrere deg raskt. 

Arrangementet vil bli gjennomført godt innenfor gjeldende smittevernsbestemmelser.

 

Sikorsky og Lockheed Martin er kjent for å støtte militære veteraner ute og hjemme. I forbindelse med løpet vil det bli overrakt en gave til lokallaget NVIO avd. Rogaland  i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner. NVIO avd. Rogaland er en aktiv lokalforening som har flere aktiviteter for veteraner og deres pårørende (Gå inn på deres facebook side for mer informasjon). NVIO er ideell og upolitisk organisasjon og har som målsetting å ta vare på personell som har deltatt i internasjonale operasjoner. 

NVIO avd. Rogaland dekker området indre Ryfylke, Stavangerområdet og sørover til Dalane og Jæren.

 

Vel møtt!