Vinnere av Veteranprisen 2020

Vinnere av Veteranprisen 2020

Publisert av Siri Jørgensen den 23.10.20.

-De har årelang kompetanse på veteraner og de har stilt opp i flere år, i ekstra-ordinære situasjoner og til alle døgnets tider, så dette var gledelig og vi gratulerer kompetansemiljøet på NAV Elverum med Veteranprisen 2020, sier NVIOs generalsekretær Thor Lysenstøen.

 

-I Kameratstøtte-arbeidet har kompetansemiljøet i NAV vært av uvurdelig samarbeidspartner i mange veteransaker og i deling av kompetanse. De har alle årene vært med på våre Kameratstøttekurs og vi er takknemlig for å ha en så god samarbeidspartner. Absolutt verdige vinnere av Veteranprisen 2020, sier Anders Aks, kameratstøtteansvarlig i NVIO.

 

Kompetansemiljøet består i dag av Gunn Strand, Mette Seland Pettersen og Carl Bergsvik. 

– Miljøet har spesialkompetanse i å veilede veteraner som har behov for det i NAV-systemet. Med sin kompetanse og personlige engasjement har de bidratt til at veteraner som kontakter NAV får den hjelp og bistand som de har behov for, skrev Forsvaret i sin begrunnelse for at NAV Elverum var en av de fire finalistene. Kompetansemiljøet for veteransaker ble opprettet i 2011 og lokalisert til NAV Elverum. Miljøet bestod i starten av Gunn Strand og Guri Hammervold Johansen, men Guri Hammervold Johansen gikk dessverre bort i fjor. Mette Seland Pettersen og Carl Bergsvik har kommet til de siste årene, og Carl Bergsvik er selv veteran.