To veteraner på vei til African Eco Race

To veteraner på vei til African Eco Race

Publisert av Siri Jørgensen den 03.01.23.
NVIO og A4+ har inngått en samarbeidsavtale hvor partene skal promotere hverandre og hverandres virksomhet.
Hvem og hva er A4+ lurer du kanskje på?
Det er to veteraner som har satt sammen et team og skal kjøre Africa Eco Race. Et motorcrossløp som starter i Frankrike og går i nordlige Afrika. Du kan si at det følger i sporene til Paris-Dakar Rally som etter 2008 har gått i forskjellige deler av verden. Racet går for både motorsykkel og bil, Joachim og Richard skal kjøre motorsykkel, hver sin KTM 450 Rally. De skal ha med seg en mekaniker med støttebil og en kameramann.
Både Joachim og Richard ønsker å vise viktigheten av å prioritere seg selv og egen utvikling for å kunne være til hjelp for andre. Slik de ser det er det den beste måten å være komplette fedre, ektemenn og samboere, samt arbeidstakere på, nemlig å ivareta seg selv iblant. Nå er kanskje det å reise til Afrika for å kjøre motorsykkelløp å strekke «behovet for egentid»-strikken litt langt, men for Joachim og Richard handler det å delta i dette løpet om mer enn å oppfylle en drøm. De ønsker å vise de verktøyene og verdiene de har blitt tilført gjennom Forsvaret, og de ønsker å vise frem den norske soldat og veteran. I tillegg ønsker de å vise for både kolleger og egne barn at drømmer kan bli virkelighet, hvis man stoler på seg selv og virkelig bestemmer seg.
–Løpet starter om 67 dager og vi ser frem til å følge Joachim og Richard, sier generalsekretær Bjørn Robert Dahl, og har du ideer for å hjelpe disse to på gjennomføringen er det bare å ta kontakt!
Vi kommer selvsagt til å gjøre dere mer kjent med de fremover, men i mellomtiden kan dere sjekke hjemmesiden deres her.
Mer om prosjektet kommer!

 

Nettsiden til Africa Eco Race finner du her.