Oppdaterte resultater The Intops Battle

Oppdaterte resultater The Intops Battle

Publisert av Siri Jørgensen den 14.01.22. Oppdatert 17.01.22.

Vi gratulerer Highscore med seier i The Intops Battle 2022!!

 

Finalen gikk i mellom Chair Force - Highscore

 

Semifinaler kl. 14.00 


Highscore - Archery.

 

Team Archery er er en gjeng fra Sogndal: Lars "k0na" er lærer på Kvåle skule i Sogndal og lagets IGL. Kristian "ask"  er også lærer på Kvåle skule og jobber i tillegg i støtteapparatet for Sogndal fotball. Simon "gims"  er arbeidsleder på Mona Vekst på Sandane, og i tillegg til å være en solid CS:GO spiller, er han også veldig god i Rocket league. Jonas "jungeljonas" jobber også på Mona Vekst og er arkitekten bak det meste av utilitybruk på laget. Rolf "Ralph^^"  er den på laget med intops-erfaring. Var i Afghanistan i 2010 og 2012, men jobber nå som salgskonsulent i Lilleborg. Alle er fra Sogn og fjordane og har samlet seg på LAN I helgen.

 

Team Highscore kan du lese mer om lenger ned i artikkelen.

 

BFBN - Chair Force

 

Team Chair Force aka Luftforsvaret, har en lagkaptein som har jobbet på ØHF Basesett fra 2011 - 2016, med intops-erfaring fra Afghanistan, Mali og flere AMPT(Fly-Away Security Team) oppdrag. Resten av laget består av en som fortsatt jobber på ØHF, og flere trøndere som har møttes gjennom CS spilling. De fleste innrømmer å ha brukt litt mye tid på gaming og CS opp igjennom tiden, noen med mer hell en andre. "Matteking" ville veldig gjerne få frem at han var global da han var 12 år. Noe som er ganske sinnsykt imponerende. 

 

Team BFBN kan du lese mer om lenger ned i artikkelen.

 

 

*****

 

Lørdag 15.januar:

 

Kvartfinaler kl. 16.00 


BFBN - Eget Rolig Tempo: 2-0 (Streamet)

 

Team Eget Rolig Tempo er en gjeng casual gamere som har spilt sammen et par år. Mest for det sosiale, gjerne med litt pils på lørdagskvelden. Spillerne er StubbeFres : Intopsveteran fra Afghanistan og Mali. Burde vært flinkere i CS når man ser timeantallet, om noen blir teamflasha så er det antagelig Stubbe sin flash. 

NalteX: Stadig tjenestegjørende i FSAN. Skulle også blitt veteran, men ble snytt for tittelen da Kabul falt, og oppdrag avsluttet under oppsetning. When everything else fails: P90

Matrixpony: Lagets AWP'er, må ha info inn med teskje, gjerne flere ganger. Men leverer noen sinnsyke flicks! 

FANTAS1C: Lagets carry mot sin egen vilje, desidert mest konkurranse instinkt i laget og står for 90% av kommunikasjonen (kjefting). 

Lord Austnes: Stepper inn for KENLAR som måtte jobbe, ikke tjenestedyktig, men svært dyktig i CSGO

 

De andre kvartfinalene:


Highscore - Sierra: 2-0

Archery-CISK Ving 73: 2-0


Chair Force - CYFOR Ørland: 2-0

 

 

Åttedelsfinaler kl. 14.00 

 

Sierra - Kongens utvalgte: 2-1

 

Team Sierra er fem kamerater som spiller CS:GO sammen, og syns det er morsomt å være sosiale på tross av korona-tiltak. Laget består av Idar som er Afghanistan-veteran i et force protection-lag og jobber nå innenfor datasikkerhet, Eric, jobber også innenfor datasikkerhet, Glenn er lagets bergenser og jobber innenfor oljebransjen og traff de andre på internett for et par år siden.  Cristoffer som er svensken som har forvillet seg inn i Norge traff Eric på et CS LAN og jobber med logistikk. Sistemann Tim, er student og studerer informasjonsteknologi. Fellesnevneren på team Sierra er øl og datamaskiner. Det skulle vise seg å være nok til å slå Kongens utvalgte i en svært spennende kamp.

 

Highscore - HS-Skvadron: 2-0


CISK Ving 73 - CISK Ving 75-1 : 2-0 


BFBN - HK- Furu 16: 2-0


Chair Force - Mjølnir:  2-0


CYFOR Ørland - Bongotromme: 2-0


Eget Rolig Tempo - Team Cybertekniker: 2-0


Archery - ILKS-esport : 2-0

 

 

**

 

Alle innledende kamper er spilt og vi gjør oss klare til åttendelsfinaler og første streaming av kamp på Twitch kl. 14:00

 

Team HS-Skvadron - Team BRD: 2-0

Det betyr at HS-Skvadrom er videre til dagens åttendelsfinale.

 
Team Bongotromme - Team Dreadnoughts : 2-0

et betyr at Bongotromme er videre til dagens åttendelsfinale.

Team Highscore - Team Upyard: 2-0 

Det holdt ikke for veteranmammaen fra Oppegård og gutta hennes.
De ble slått av kjekkasene fra Highscore.

 

Team Highscore består av Preben "Rexrat" som er veteranen i laget og har tusenvis av timer med våpentrening, sibo, taktikk, og flere deltakelser i internasjonale operasjoner bak seg. Nå gjenstår det å se hvor stridsdyktig han er på server. Bærer han ikke laget på sine skuldre i første match blir han fort dedgradert til BC-ansvarlig. Prebens forhold til gaming er som de fleste tinderdates, kortvarig og hete. Han har stor kampvilje og en unik evne til å motivere andre, så får vi i det minste håpe han skyter flere fiender enn lagkamerater når kampene starter.

 Andreas 'Andee' er oppvokst på Tysnes, men øya ble fort for liten for det aspirende cs-talentet. Når gutten ikke er inne å samler L'er på faceit finner du han som oftest 'Out of bounce' på Stavanger golfklubb. Ellers kan det nevnes at Valve faktisk kopierte movementet til Andreas når de skulle programmere bot'ene i spillet.

Anders «Pyroman» er lagets strateg og lagfører. Hans engasjement for CS er nesten uten sidestykke, og er tydelig på at dersom han ikke hadde fått et arr på magen under en Kreta-tur i 2008, så ville Anders kunne levd av spillet. Ellers er Anders stor i kjeften og dirigerer laget sitt som en vakker symfoni. Anders har hatt sin tid på Skjold under førstegangstjenesten og brukte perioden godt til å suge til seg taktikk som laget nyter godt av.

Kjetil er oppvokst på Sørlandet, men har i voksen alder emigrert til Oslo. Hans forhold til cs kan beskrives som et livslangt kjærlighetsforhold. Han bor i dag i et gamingkollektiv med Anders 'pyroman', hvor de dyrker sin felles lidenskap for grandiosa og cs. Kjetil valgte en sivil karrierevei, men beskytter nasjonen daglig ved å bekjempe terrorisme på internett i et noe mer pixlete format enn veteranene kanskje er vant med.

Vegard 'Basseh' , 26 år fra hadeland. Glad i damer og brennevin. Kort og godt.

 

Team CYFOR Ørland - P-E-S (Politiansattes e-sportgruppe): 2-1

Gjengen fra CYFOR Ørland består av ansatte og tidligere tjenestegjørende ved Cyberforsvarets Sambandsavdeling Trøndelag, stasjonert på Ørland. Skjermtiden i laget er generelt ganske høy, både på jobb og utenfor. Enkelte av gutta har opp til 2500 timer i CS:GO, men innrømmer dabbende form, lite samspill og pracing, så de tar hver runde om gangen. Denne gangen vant de altså og er videre! 

*****

 

Fredag 14.januar:

 

Resultater etter kveldens 12 kamper er som følger:


Team Archery  - Team Fugleguttene: 2-0

Fugleguttene  var et team bestående av veteraner fra Hæren, som nå går på krigsskolen, i tillegg til en logistikkadett fra Sjø og to andre kadetter fra Krigsskolen. De representerte Idrettslaget til Krigsskolen og har tidligere i livet spilt en del CS. De ser på gaming som en sosial arena hvor man i tillegg skaper rom for utfordringer og mestring, og siden det var lenge siden noen hadde spilt CS aktivt, har de prøvd å banke litt rust av ferdighetene denne uken. Det holdt dessverre ikke. 


Team HK-Furu 16 - Team AMD: 2-0

Team AMD bestod av en pappa med intops-erfaring, 2 sønner og to kompiser. Det hold ikke helt inn fredag kveld dessverre.


Team BFBN - Team Rough Riders: 2-0

Team BFBM springer ut fra Baseforsvarsbataljonen (BFBN), 132 Luftving, Ørland Flystasjon. 

De fleste har spilt CS av og på siden de tidlige dagene av CS (Source), og veteranene på laget har deltatt i FN MINUSMA, på Mali 2019, og som lagførere for Force Protection lag.

Team Rough Riders har sterk tilknytning til Transportkompaniet FTS, og har representert denne avdelingen i inn- og utland på en profesjonell måte over flere år. Noen er fortsatt ansatt i avdelingen, totalt har Rough Riders 51 måneder med intops og over 50års  erfaring fra jobb i Forsvaret. Når det gjelder forholdet til Counter Strike, var de fleste på "toppnivå" når CS ble omtalt som "1.6", men har holdt på interessen periodevis også etter dette, men erkjenner at de fleste er over toppnivået, og har gaming som en hobby når det måtte være litt tid til overs.

Team BFBN vant fredagens oppgjør mot Rough Riders og er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team IL KS Esport - Team CISK Ving 75-2: 2-0 

E-sport-laget fra KS slo gjengen fra Cyberingeniørskolen, og er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team Chair Force- Team CTF 430:  2-0

Team CTF 430 består av personell fra Sjøforsvarsstaben og Marinen. De yngste er godt drevne CS-spillere, mens lagleder er midtveis i livet, med intops-erfaring fra anti-piratvirksomhet i Aden bukten, og lurt til å være lagkaptein. Han lastet ned og installerte spillet denne uken. Det ble litt for kort tid i øvelsen, og Team Chair Force er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team Eget Rolig Tempo - Team LVBN: 2-0

Team LVBN er en gjeng som alle er, eller har vært, en del av Luftvernbataljonen på Ørland. Her har de hatt har ulike stillinger og arbeidsoppgaver - men alle jobbet mot det samme oppdraget. Mange har spilt Counter-Strike siden «1.6» og «Source», og «Global offensive» i flere år. Men, det er lenge siden noen har spilt aktivt. Det stoppet ikke gjengen – de la en plan, men alle vet hva som skjer når planen møter virkeligheten…Det hjalp heller ikke at de,  som alle andre luftvernartillerister, ba de en bønn til St. Barbara. 

Team Eget rolig tempo stakk av med seieren er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team Sierra - Team 332 SKV: 2-0

Luftforsvaret måtte gi tapt, og for dere som var inne på Discord, kunne kampen følges via Sierras stream (thapala).

Team Sierra er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team CISK VING 73 - Team CISK VING 74 : 2-0

Team CISK VING 75-1  - Team CISK Ving 73+ : 2-0 

Disse to kampene ble en ren intern kamp mellom lag fra Cyberingeniørskolen. 

Team CISK VING 73 og Team CISK VING 75-1 er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team Cybertekniker - Team FOH : 2-0

I oppgjøret mellom Cyberforsvaret og Forsvarets overkommando gikk seieren til Team Cybertekniker som er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Team Mjølnir - Team HV: 2-0


Team Mjølnir er en gjeng som representerer Vedlikeholdsskvadronen på Ørland, skrur og fikser opp F35 Lightning II, derav navnet Mjølnir, de er hammeren som får Lightning opp i lufta. 

Laget er en god blanding fra seniortekniker som spiller, til lærling, og anser seg som underdogs. To har spilt CS jevnlig, de andre begynte i forrige uke. Det høres sprøtt ut, for de slo Team HV er er videre til lørdagens åttedelsfinale.


Fredagens siste kveldskamp var mellom 


Team Kongens Utvalgte - Team Luftvernteknisk: 2-1


Team Kongens utvalgte er (ikke overraskende) en gjeng fra HMKG. De er veldig glade for å få muligheten til å representere Hæren, og alle har spilt mye CS gjennom livet. De er 4 vernepliktig og en veteran, som har kjempet om plassene og håper de kommer langt.

Etter kveldens jevne kamp, vant de ihvertfall 2-1 og er videre til lørdagens åttedelsfinale.

 

I morgen gjør vi. oss klare for innledende kamper fra kl. 11:00 i mellom blant andre kjekkasene fra Highscore, som skal spille mot en mamma med intops-bakgrunn, BRP som skal spille mot HS-Skvadron, og ikke minst P-E-S (Politiansattes E-Sportgruppe) som skal spille mot CYFOR Ørland. Disse kampene går kl. 11:00 og deretter braker det løs med åttendelsfinaler fra kl. 14:00.

 


*****

Fredag startet NVIO i samarbeid med ProUnite de innledende rundene av the Intops Battle CS:GO.
Vi håpet på 16 lag og har nå over 30. Rent teknisk betyr dette at vi må starte innledende runder allerede i morgen, på fredag.
Kampoppsettet vil komme når det er klart.
På lørdag og søndag vil utvalgte kamper bli streamet på strømmetjenesten Twitch, slik at alle kan se og følge med i kampene.
Tjenesten er gratis og man trenger ikke å opprette en bruker for å se på innhold i Twitch.
Vi oppfordrer selvsagt alle å dele denne linken med familie, venner og bekjente! (Ønsker du å få beskjed når NVIO streamer? Opprett en gratis bruker og trykk på “Følg”.)

 

Turneringen gjennomføres via et Discord-basert turneringssystem. Alle deltakere må derfor ha en Discord-konto for å kunne delta, og være tilgjengelige der under turneringen. Deltagerne har fått tilsendt mail med pålogging til NVIOs Discord-server.

 

 Andreas Bratli vil være kommentator under live-streamingen på NVIOs Twitch-kanal, både lørdag og søndag. Hva innebærer det for oss som ikke er så drevne på gaming?

Andreas har vært CS:GO kommentator i 3 år og kommenterer til vanlig for den norske e-sport klubben Apeks.
– Jobben til en kommentator er å skape stemningen, være forklarende og gi publikum det lille ekstra og spenningsmoment. Rett og slett sørge for at kampen blir enda mer spennende å følge. I CS:GO går ting ofte fort, men også tregt. Så her må man være på hugget til enhver tid å følge tempoet på server, forteller Andreas.
Hvilke egenskaper bør man ha som kommentator?
– Man må være våken når det gjelder, være en god formidler og ha et godt ordforråd. Man bør også kunne styre tonefall på stemmen til enhver tid for å skape en innlevelse og variasjon. For eksempel når det skjer noe spennende, så bør man være veldig engasjert, mens når det ikke skjer noe spennende, så bør man kanskje være noe mer balansert.
Hva tenker jeg om turneringen til helgen?
– Det er veldig gøy å se at NVIO satser på esport. Jeg tror at flere vil oppleve at spilling kan bidra til sterkere felleskap og en enda sterkere kontakt. Samtidig får mange kanskje bryne seg på et nytt farvann, nye kart og kanskje finne en ny hobby.


Dette blir gøy!