Bli med bart i november!

Bli med bart i november!

Publisert av Siri Jørgensen den 17.10.21. Oppdatert 18.10.21.

Bli med oss i kampen mot Norges største kreftform!

NVIO blir med Bartekampen og iverksetter #Veteranbarten i november.


-Vi har valgt å støtte Bartekampen, som er prostatakreftforeningens kampanje for å bidra til forskning og spre kunnskap om prostatakreft. Det er jo en gang sånn at én av syv menn får prostatakreft i løpet av livet. Tidlig oppdagelse og forskning redder liv og dette ønsker NVIO fokus på i november. Vi inviterer derfor alle til å «join forces» for å gro bart i november. Vi ønsker selvsagt mange morsomme og rare bilder i sosiale medier med #Veteranbarten og #Bartekampen som hashtagger, og har fått flere tøffinger innen veteranmiljøet og Forsvaret til å stille som ambassadører. Vi satser på noen skikkelige gode bilder og ser at Bortekampen kjører mye humor og en drøss med kjendiser, så får vi kjøre en mer militær vinkling, forteller NVIOs generalsekretær Bjørn Robert Dahl.

 

Vi er allerede i gang med å finne ambassadører i hos både sjø, luft og hær, samt HV. I tillegg har vi fått med oss Forsvarets veterantjeneste, SIOPS og flere, og vil komme med oppdatert liste de neste ukene. I mellomtiden kan alle følge Instagram-kontoen @veteranbarten. Vi ønsker oss mange morsomme og rare bilder med #Veteranbarten og #Bartekampen som hashtagger, og satser på at mange er villige til å ta en for laget?

 

Bidra på vår innsamlingsside hos Bartekampen.no, for å synliggjøre veteraners innsats.
Veteranbartens innsamlingsside finner du ved å trykke her.


Tidlig oppdagelse kan redde liv. Prostatakreft i tidlig stadium gir få eller ingen symptomer og prostatakreft utvikler seg ofte over tid.

En undersøkelse hos fastlegen din med en enkel blodprøve (PSA-test) kan avdekke sykdom. Prostatakreftforeningen anbefaler alle menn over 45 år å ta en slik test.

En rekke kjente personligheter har mannet seg opp i kampen mot Norges største kreftsykdom. Vi vil spre budskapet om at tidlig oppdagelse redder liv. Derfor anbefaler Prostatakreftforeningen at alle menn over 45 år tar en PSA-test, en enkel blodprøve, hos sin fastlege.

 

Sjekk bartekampen.no for mer informasjon.