Nytt år nye muligheter?

Nytt år nye muligheter?

Publisert av ‎ NVIO den 05.01.19. Oppdatert 12.12.19.

Vi i NVIO har tenkt å gjøre vårt beste dette året for at nettopp DU skal føle deg bedre og oppleve fellesskap og kameratskap blant likesinnede, uansett hvor i landet du er og hvilken lokalforening du tilhører. Vi er glade for at flere fant veien til veterantreff i fjor og våre lokallag har planer om enda flere aktiviteter det kommende året. 

Kanskje du blir med i år?  Du kan ta med deg familien på tur over Romseggen, seiltur med Christian Radich, camp på Høytorp eller delta på familiedag i Bergen? Kanskje blir familiedagen på Namskogan nærmere? Eller en helg på Helligskogen? Vi gjentar også familiedagen i Kristiansand dyrepark som ble en stor suksess i fjor, så her kan du også ta med deg familien!

Eller kanskje det frister mer med laksefiske i Alta, Moskussafari på Dovre, Krabbefestival i Porsanger, Fjell- og Fårikålfestival eller Mandelpotetfestival på Røros? Vi er også sikre på at de fortsetter tradisjonen med veterantreff med smalahove på Voss. Er det i år du skal prøve dette?

Mulig at tanken på mye mat ikke frister sånn rett etter jul og du er en av de som har planer om å bli sprekere i det nye året? Da kan vi foreslå at du hiver deg med en av marsj- eller løpegruppene NVIO har omkring i landet. Kanskje syns du Nijmegen er et bra mål, eller hvis det blir litt voldsomt kan vi foreslå Hedersløpet på Akerhus festning  14. September? 10 km du kan løpe eller marsjere. Kan det være en gulrot? Hvis ikke finnes det andre aktiviteter som svømming og bowling der ute blant lokallagene våre. 

Mange veteraner er opptatt av historie og litt lengre turer, og vi kan glede dere med at det blir slike turer i år også. Du kan bli med på Rjukan og Vemork? Eller hva med krigshistorisk vandring på Sørlandet? Eller Battlefield Orientation Tour Ofoten eller Øst-Finnmark? 

Skulle du heller være mer hektet på motor har vi ulike MC-grupper og et årlig MC-treff på Frya, som flere har funnet veien til de siste årene. Det er også planlagt en lengre MC tur til Normandie, hvis det er noe du kunne tenke deg? Vil du heller fly kan du bli med gjengen i Drammen å fly en Dakota? 

Om du ikke har lyst til å bli med på noe av dette, håper vi ihvertfall at vi ser deg på et av våre mange veterantreff. Følg med på din egen lokalforening, eller annonsering i bladet vårt, eller følg oss på Facebook så holder du deg oppdatert! Har du en e-post som ikke ligger inne hos oss, vil vi anbefale deg å legge den inn, så får du alltid de siste nyhetene, aktivitetene og informasjonen.

I mellomtiden ønsker vi deg et godt og innholdsrikt 2019! 

Til vi sees!