Ny partner og kurs i entreprenørskap

Ny partner og kurs i entreprenørskap

Publisert av Siri Jørgensen den 27.10.21.

Vi har blitt partnere med Neste Steg Norge, og kan tilby et knakende godt entreprenørkurs "Fra idé til egen virksomhet"

Et kurs for deg med tanker om å starte en egen bedrift, som heltid- eller en deltidsjobb, eller kanskje på siden av noe annet? 

Kurset blir levert som webinarer, med digitale læringsressurser, maler, videoer og lenker til emnene. Om du ikke har anledning til å delta på webinarene vil disse bli tilgjengelig som opptak. Du blir veiledet gjennom prosessen som sikrer at du lykkes med etableringen av din virksomhet.

Kurset avsluttes med en frivillig eksamen og en fysisk nettverkssamling (i Oslo). 

Påmeldingsfrist 31. oktober.

Les mer her.

 

Neste Steg Norge er en forening som skal synliggjøre kompetansen til veteraner og toppidrettsutøvere slik at denne kan utnyttes i næringslivet eller organisasjoner når den aktive karrieren går mot slutten.

Sammen med Olympiatoppen, Forsvarets høgskole, Forsvarets veterantjeneste og samarbeidspartnere har Neste Steg Norge etablert et undervisningsprogram som fokuserer på faglig utvikling, synliggjøre eksisterende kompetanse og bygge relevant nettverk. Gjennom 30 timer, fordelt på 3 dager, får deltakerne i programmet påfyll av kunnskap innenfor makroøkonomi, strategi, forretningsutvikling og ledelse. Nye nettverk mellom toppidrett, Forsvaret og næringsliv bygges gjennom mentorordning og sosiale arrangementer. 

Neste Steg Norge arrangerer også seminarer i etterkant for de som har gjennomført programmet. Hensikten med alle seminar er lik, nemlig å gi faglig- og personlig utvikling og legge forholdene tilrette for nettverksbygging. 

Du kan lese mer om Neste Steg Norge her.