Kameratstøtte i julen

Kameratstøtte i julen

Publisert av Siri Jørgensen den 22.12.22.

Kameratstøtte i julen

Veteranene i NVIOs lokalforeninger legger ned mange timer for å bidra i lokalsamfunnet i førjulstida. Et av prosjektene er «oppdrag julegave». Primus motor, Adnan Helja, står på sitt lokale kjøpesenter og samler inn gaver og penger til dem som trenger det mest.

- Per nå er det 15 familier som skal hjelpes, men det dukker opp flere for hver dag. Alle kan gjøre noe, og da skjer ting fort, sier Adnan.

På bildet (privat): Tommy Johnsen, Adnan Helja og Torbjørn Erntzen.

Og de er ikke alene om å bidra, og ikke bare i jula. Gjennom hele året bidrar NVIOs lokalforeninger for å hjelpe de som trenger det, både andre veteraner og veteranfamilier, og andre i lokalsamfunnet. Noen bidrar til og med utover landegrensene, blant annet med forsendelser til Ukraina.

Kameratstøtteansvarlig i NVIO, Anders Aks, er imponert over veteranene i NVIO.

- Dette er også kameratstøtte i praksis. Takk til alle frivillige som hver dag stiller opp for sitt lokalmiljø. Det er så viktig at vi klarer å se de rundt oss, ikke minst nå i jula. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe, sier Aks. 

Endringer på kameratstøttetelefonen 800 48 500.

I anledning julen vil den bli viderekoblet til veterantelefonen i Oslo Kommune mellom kl. 21:00 og 09:00. Dette er en prøveordning frem til kameratstøtteledersamlingen 13. -15. januar. 

Dersom du ikke får svar på kameratstøtte telefonen når du ringer, ber vi deg om å prøve igjen om 5 minutter. Dette skyldes at det kan være stor pågang på telefonen i julen, og vi gjør alt vi kan for å besvare alle henvendelser. Vi håper denne løsningen vil bidra til å gi en bedre opplevelse for de som ringer inn til kameratstøtte telefonen i julen. 

Vi takker for din tålmodighet og forståelsen, og ønsker dere alle en riktig god jul.